Åbningstider: Mandag - torsdag: 8 - 16 Fredag: 8 - 15

Telefon: ​23 26 62 68

Skorstensfejer Henry Lindstrøm

Velkommen til din foretrukne skorstensfejer i Ikast og Herning. Vi er et garvet og erfarent team af skorstensfejere, der med vores kompetencer og konkurrencedygtige priser er klar til at hjælpe dig med alle opgaver vedrørende din skorsten.

Vi foretager blandt andet det årlige lovpligtige eftersyn, men vi kan også hjælpe med meget andet. Vi kan renovere og vedligeholde din skorsten, forbedre ventilationen i din bolig, foretage brandtilsyn af din bolig, afprøve og måle husets fyringsanlæg, godkende nye og ombyggede skorstene, beregne for dig, om det kan svare sig at skifte til et andet fyr og meget andet. 

Vi er din skorstensfejer

Vi er et veletableret firma, der har mere end 35 års erfaring med rensning og vedligeholdelse af skorstene. Vores mange års erfaring og vores imødekommende personale er din garanti for at få et tilfredsstillende resultat. Som skorstensfejer ved vi nemlig præcis, hvordan tingene skal gøres, når det kommer til rensning af skorsten.

Vi tilbyder rensning af skorsten

I Danmark har du pligt til at få din skorsten renset og efterset minimum én gang om året. 

Ved jævnligt at holde din skorsten ren og velholdt, kan du også forbedre luften i din bolig, og det mindsker desuden risikoen for brand. Skorstene har nemlig tidligere været årsag til mange brande i Danmark, så for at sikre din bolig mod brand er det vigtigt jævnligt at få din skorsten renset og efterset af en skorstensfejer.


For mere information eller et uforpligtende tilbud kan du sende en besked til os direkte fra hjemmesiden eller kontakte din skorstensfejer på telefon 

97 12 60 40 eller e-mail herning@skorstensfejeren.dk.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skorstenfejermester Henry Lindstrøm

Telefon: 97 12 60 40

CVR: 26916194