Åbningstider: Mandag - torsdag: 8 - 16 Fredag: 8 - 15

Telefon: ​23 26 62 68

Skorstensrenovering udføres med mange års erfaring

Vi er også eksperter i skorstensrenovering og har igennem en lang årrække haft mange opgaver omkring Ikast, Herning - og hele Midtjylland, der har krævet renovering af skorstene.

Mange fordele med en renovering

Ved at renovere din skorsten kan vi sørge for, at fyret/ildstedet ikke burger unødig energi og varme på at opvarme skorstenen. Er din skorsten ikke renoveret, vil varmen nemlig først gå til at varme den store kolde skorsten op, så varmen ikke spredes i huset.

Når vi foretager en skorstensrenovering bygger vi ”en ny skorsten i skorstenen”, hvilket er med til at holde murværket tørt. Med et tørt murværk kan skader fra fugt og løbesod i skorstenen undgås. Dette kan på sigt spare dig for meget ekstra gene og ekstra omkostninger.

Vi kan foretage en skorstensrenovering med en såkaldt ”Schihidel” løsning, der vil resultere i en mere effektiv forbrænding i ildstedet. Den øgede effektivitet vil producere mere varme og mindre røg, så indeklimaet bliver bedre og du får mere ud af den enkelte brænding.

Foretag en professionel skorstensrenovering

Der er altså en lang række fordele ved at foretage en skorstensrenovering, og du kan betragte det lidt som en investering, da fordelene på sigt vil kunne spare dig for ekstra gene og omkostninger.

Vi er eksperter inden for skorstensrenovering og kan give dig et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser. 


For at lære mere om skorstensrenovering eller for at få et uforpligtende tilbud kan du sende en besked til os direkte fra hjemmesiden eller kontakte os på telefon 97 12 60 40 eller e-mail herning@skorstensfejeren.dk.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skorstenfejermester Henry Lindstrøm

Telefon: 97 12 60 40

CVR: 26916194