Skorstensrenovering udføres med mange års erfaring

Vi er også eksperter i skorstensrenovering og kedelrensning, og har igennem en lang årrække haft mange opgaver omkring Ikast, Herning og Midtjylland, der har krævet renovering af skorstene.

Mange fordele med en renovering

Ved at renovere din skorsten kan vi sørge for, at fyret/ildstedet ikke burger unødig energi og varme på at opvarme skorstenen. Er din skorsten ikke renoveret, vil varmen nemlig først gå til at varme den store kolde skorsten op, så varmen ikke spredes i huset.

Når vi foretager en skorstensrenovering indsætter vi ”en ny skorsten i skorstenen” i form af en Isodor, hvilket er med til at holde murværket tørt. Med et tørt murværk kan skader fra fugt og løbesod i skorstenen undgås. Dette kan på sigt spare dig for meget ekstra gene og ekstra omkostninger.

Vi kan foretage en skorstensrenovering med en såkaldt ”Schihidel” løsning, der vil resultere i en mere effektiv forbrænding i ildstedet. 

Den øgede effektivitet vil producere mere varme og mindre røg, så indeklimaet bliver bedre og du får mere ud af den enkelte brænding.

FORETAG EN PROFESSIONEL SKORSTENSRENOVERING

Der er altså en lang række fordele ved at foretage en skorstensrenovering, og du kan betragte det lidt som en investering, da fordelene på sigt vil kunne spare dig for ekstra gene og omkostninger.

Vi er eksperter inden for skorstensrenovering og kan give dig et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser. Vi kan også være behjælpelige med en professionel og effektiv kedelrensning samt rensning af kedelrør og lign.


For at lære mere om skorstensrenovering eller en kedelrensning, kan du få et uforpligtende tilbud ved at sende en besked til os direkte fra hjemmesiden eller kontakte os på telefon 97 12 60 40 eller e-mail herning@skorstensfejeren.dk.

Interesseret?​

Eller har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 

97 12 60 40, skriv til os på herning@skorstensfejeren.dk​ eller skriv til os på nedenstående kontaktformular:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Skorstenfejermester Henry Lindstrøm

CVR: 26916194

Adresse

Frølundvej 104,

7430 Ikast​

Kontaktinfo​

Telefon: 97 12 60 40

herning@skorstensfejeren.dk

​✓ mere end 35 års erfaring     ​✓ professionel service & rådgivning     ✓ optimering af dit energiforbrug